Blog Entry

  

Singlet lelaki ke ni???

by thevirus , under


Pelik kan??emmm...aku ade gak singlet..tp nape singlet aku tak mcm ni..emmmm style baru ke ni........?????
nape kecik ha...pelik betul aku. Setahu aku single aku lebor sampai PUSET..tp kan..aku mcm pernah je tgk singlet...hehehe....korang rase selese tak pakai singlet ni...hehe..nape ade BULAT kat dade laki ni??emmm seribu pertanyaan aku dibuatnya....

haha..cun gak..hihi..ade sape² yg dah cube baju dalam lelaki baru ni?hikhik..

please bgtaw aku...supaye nanti time nk raye buleh le aku beli..hihi..tuk pakai time raye..Nampak bergaya kan??? =>

2 Responses to 'Singlet lelaki ke ni???'

May 11, 2009 at 3:06 PM

Comment by amir_speacialcase.

very da sensored one larh chotty,mengikut akta ikm yg digubal pd 1898 seksyen 11(a)anda blh djthkan hkuman jual fz ko kt aku mengikut harga sekg ikan keli atau dibatalkan lesen tv anda seumur hdup jika disabit kesalahan atau kedua-duanya sekali,ats budi bicari papa sudin hohohohohoho abs larh ko chotty hehehehe

May 13, 2009 at 9:16 AM

Comment by amir.

haha..aku tak takut la amir!!!

Blog Widget by