Blog Entry

  

hambali not buaya!

by thevirus , under

ni adalah buaya ops! amir hambali..aku amir abu bakar..hehe..kami mmg rapat mase kat kolej dlu..die ni periang orgye..selalu je usik org..tp bila die datang bulan..amekkk ko..jgn ckp la ngan die...silap2 kne FIRST TIME KICK..hehe..

babe..nk cite ni..pic ni mase kami g mamdi kat ulu yam.korang tgk pon dah tau akan kenakalan die..hehe..btw die ni best student!...kat hostel mase blaja..kite ni kawan² die punye la PULUN time nk exam or final..

die buleh bantai tidor n hisap rokok ehhhh!...lupe die ni tak isap rokok...tau² je dah dapat best student..pakai toyol kot!!! hahah.....ha..lagik 1..die ni org paling tak suke pade durian..haha rugi la anak die ni nati..jgn harap nk rase durian..hehe


DARI ku : kawan mu Chot

6 Responses to 'hambali not buaya!'

May 8, 2009 at 11:07 AM

Comment by nOOb_CrOwN cLOwN.

tak kan time mandi satu gmbr jer...
mane gmbr yang lain...

May 8, 2009 at 11:42 AM

Comment by amir.

gambar laen nanti aku up load kan

May 11, 2009 at 2:53 PM

Comment by amir_speacialcase.

wei chot...!ko mendiskripsikan dri aku secara bebas ye...nkal btol,aku jmpe ko aku lnggr ko ngn superbike ss 250cc aku hohohoho

May 12, 2009 at 4:56 PM

Comment by amir.

haha..aku sengaja..ko kelihatan begitu riang!

May 14, 2009 at 5:52 PM

Comment by amir_speacialcase.

riang ria cuti sekolah yer hehehe

May 14, 2009 at 10:34 PM

Comment by amir.

ah di alam ria!

Blog Widget by