kesibukan aku !!!

by thevirus , under

aku buat masa sekarang tidak dapat men'updates lagi blog aku..
aku sekarang berada di GMI..

dan motor fz ku demam! so aku patah kaki sekarang..
aku akan menulis blog balik bila semua sudah ok!

Ultraman Malaysia

by thevirus , under

video

Terima Kasih Fadzlee !!!

by thevirus , under

panjang aku nak ucapkan terima kasih..sebab ride tengiling aku..
dan aku mintak maaf sebab banyak buang masa kau tadi..Photobucket

tapi apa-apa pon..kirim salam dekat adik kita!!! haha..Photobucket

walaupon kau takde lesen..aku bagu jugak! haha..asalkan jangan kau berracing sudah...

p/s : nanti aku akan menjemput tengiling aku ni!

Ini Tidak Mungkin !!!

by thevirus , under

Yuh !! layan larrr....Photobucket
macam ni baik aku pakai motor cub sahaja..hihi untung-untung boleh masuk motoGP race!Photobucket

Blog Widget by