Blog Entry

  

bercuti hari pekerja!

by thevirus , under


Selamat hari Pekerja! mcm ni time hari pekerja..ade yg tak kerja pon sebok nk cuti...hihi..patut ke??tak patut²....sebabkan diorg ni la..org lain tak dapat cuti..ye la mane taknye..sepatutnye org yg bekerja SAHAJA patut bercui..hehe..mcm aku...

budak sekolak pon kene pegi skolah! sebab diorg still belaja lagi kan..so dirg kne pegi sekolah..yg cutinye adalah cikgu diorg..haha..patut x?

kemana korang time cui hari pekerja???? aku semalam di Hule Yam..menikmati kesejukan sungi!perh..sejuk babe...kalah sejuk blog abg aku tu..hakhak..malam ni aku nak pegi mandi kolam air panas..ngan family ex gf aku..toi²~..hihi..korang kemana?

gambar kat atas tu sume friend aku..hehe..saje je aku nk interfirm diorg..sebab diorg ni pekrj mcm aku..patut bercuti time ni..aku nak taye korang..patut tak hanya yg bekerja saja yg becuti? yg tidak bekerja tidak perlu cuti?...renung²kan lah..jangan biar..hidup anda diselubungi misteri

4 Responses to 'bercuti hari pekerja!'

May 2, 2009 at 6:11 PM

Comment by FattyBoo.

eh mane bley org yg bekerja je cuti!
x patot2..haha org yg x keje pown bley cuti gak..haha..~
lalaala~

May 2, 2009 at 8:34 PM

Comment by AIN ramli.

cuti g jln2 la weh.
dh nme cuti!
muahhaha

May 4, 2009 at 12:06 AM

Comment by amir.

sape kate ha??hehe
org yg berniaga pun kne cuti..haha..
topic in da car..last nite..

May 4, 2009 at 12:06 AM

Comment by amir.

cuti...emmmido lagik best taw..

Blog Widget by